Sikkerhed Indkøb

Sikkerhed
Vi bruger state-of-the-art krypteringsteknologi til at beskytte dine kreditkort / personlige oplysninger. Du kan placere din ordre ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) kryptering.
Digitale certifikater krypterer data ved hjælp af SSL-teknologi, som er den industrielle standardmetode til beskyttelse af webkommunikation. SSL-sikkerhedsprotokollen giver datakryptering, serverautentificering, meddelelsesintegritet og valgfri klientautentificering til en TCP / IP-forbindelse. Fordi SSL er indbygget i alle større browsere og webservere, aktiveres simpelthen at installere et digitalt certifikat deres SSL-funktioner.
SSL kommer i to styrker, 40-bit og 128-bit, som refererer til længden af ??"sessionstasten" genereret af hver krypteret transaktion. Jo længere nøglen er, jo vanskeligere er det at bryde krypteringskoden. Vores hjemmeside bruger 128-bit kryptering. De fleste browsere understøtter 128-bit SSL-sessioner, hvilket er trillioner gange stærkere end 40-bit sessioner.
Sikker Shopping Assurance
For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed og sikre korrekt brug af oplysninger, har vi indført det, som vi mener er passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at sikre og sikre de oplysninger, vi indsamler online. I henhold til lov om lovfri kreditfaktura kan din bank ikke holde dig ansvarlig for mere end $ 50 af svigagtige gebyrer. I tilfælde af uautoriseret brug af dit kreditkort skal du meddele din kreditkortudbyder i overensstemmelse med sine rapporteringsregler og procedurer.

Copyright © 2020 Januszoutdoors All Rights Reserved