Om os

Hvorfor handle med os?
Velkommen til januszoutdoors.com, den bedste officielt licenserede branding sko butik online. Vi er de mennesker, der virkelig nyder at komme til arbejde hver dag. Vi er forpligtet til at give dig den bedste kundeservice menneskeligt muligt, og vi glæder os til at tjene din virksomhed. Vi er stolte over ikke blot at have et stort udvalg af top branding sneakers til mænd, kvinder og børn, men også branchens førende kundeservice, forsendelses- og returpolitik.
Kundeservice
Vi er forpligtet til din tilfredshed og ser hver gang du kontakter os som en chance for at opbygge et forhold. Vi er også shoppere og dedikeret til at levere vores kunder den slags shopping oplevelse, vi ønsker at have. Hvis dine forventninger ikke overskrides, og hvis du ikke ser frem til at komme tilbage, så har vi ikke gjort vores job!
30-dages problemfri returret
Vores højeste prioritet er at give den bedst mulige service, og hvis du ikke elsker hvad du bestilte, ønsker vi ikke, at du beholder det. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen (e) i original tilstand for fuld refusion.
Køb med tillid
Beskyttelse af dit privatliv er af største vigtighed for os. Vi bruger state-of-the-art krypteringsteknologi (SSL) til at beskytte dine kreditkort / personlige oplysninger. Dine oplysninger er 100% sikre, når du handler hos os. Vi sender dig nogle gange e-mail for at advare dig om specielle salg eller nyankomne, men du er velkommen til at fravælge disse meddelelser med et enkelt klik.

Copyright © 2020 Januszoutdoors All Rights Reserved